Keikkakioski esittäytyi kaupungin johdolle Mediapoliksessa

Koulutuspäällikkö Ari Holsti esittelee media-alan opintokokonaisuuksia.

TAMK:n ja Tredun yhteistyöhanke Co-Studio esittäytyi Tampereen kaupungin johtajille ja Tredun johtoryhmän jäsenille Tredun Mediapoliksen toimipisteessä torstaina 24.1. järjestetyssä tutustumistilaisuudessa. Vierailijoille esiteltiin Tredun Mediapoliksen toimipistettä ja opiskelijoiden työskentelyä sekä projekteja. Vieraat pääsivät tutustumaan koulutusstudiossa Tredun audiovisuaalisen viestinnän opiskelijoiden ja Voionmaan Elokuvakoulun opiskelijoiden yhteiseen monikameratuotantokoulutukseen.

Co-Studio hankkeen projektikoordinaattori Mikko Uimonen ja projektityöntekijä Telma Tuomisto esittelivät vierailijoille Keikkakioski- työmuotoa, jossa TAMK:n ja Tredun opiskelijat tekevät asiakastöinä ulkopuolisia toimeksiantoja Pirkanmaan alueen yrittäjille ja oppivat yrittäjän työssä keskeisiä taitoja kuten asiakkaan kanssa neuvottelua, oman työn hinnoittelua ja laskutusta sekä laajentavat työelämäverkostoa.

Tilaisuudessa esittäytyivät myös media-alan  ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon opiskelijat jotka kertoivat opiskelusta media-alalla ja näyttivät esimerkkejä oppilastöistä. Nuorten työllistyminen media-alalle sekä media-alan freelancer- ja keikkapainotteinen työnkuva herätti vieraissa vilkasta keskustelua.

TEKSTI: Mikko Uimonen

KUVAT: Toivo Taivainen